Veelgestelde Vragen


Welke maatregelen gelden er rondom Corona?
Er geldt geen verplichte inzet van coronatoegangsbewijzen in doorstroomlocaties. Bijvoorbeeld attractieparken en musea. En voor doorstroomevenementen, zoals kermissen. Ook dit evenement, waarbij de deuren om 17.00 uur sluiten en niet overnacht mag worden, valt onder doorstroomevenement.

Kan ik gebruik maken van de horeca?
De Brabanthallen dragen zorg voor de horeca en zijn er in gespecialiseerd dit voor een ieder veilig te doen. De afhaalbalies zijn voor een ieder toegankelijk. Voor restaurants en terrassen heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Deze overheidsmaatregelen gelden tot 1 november a.s. Daarna kan dit gewijzigd worden, daarover is nu nog géén informatie beschikbaar. Een update volgt t.z.t.

Zijn tickets aan de kassa te koop?
Ja, entreetickets zijn aan de kassa's van de Brabanthallen te koop. Klik hier voor de tarieven. Online tickets worden vanaf eind oktober via Ticketcounter aangeboden. Telefoonnummer Ticketcounter: +31 (0)10 751 64 00 en e-mailadres: info@ticketcounter.nl.

Wat kost parkeren?
De Brabanthallen brengen € 10,00 parkeergeld per auto in rekening. U kunt een parkeerticket aanschaffen bij de automaten in de Centrale Entreehal of direct bij aankoop van tickets aan de kassa. Vragen of klachten over parkeerbeheer? Bel: 073-629 3911 of meldt u aan de kassa's in de Centrale Entreehal.

Wat zijn de openingstijden?
Zowel op zaterdag als op zondag is publiek welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Standhouders mogen vanaf 08.00 uur naar binnen en dienen ook vanaf 17.00 uur de Brabanthallen te verlaten.

Mag een deelnemer overnachten?
In verband met veiligheid en verzekering, is het niet toegestaan te overnachten in de Brabanthallen. Ook de deelnemers die (kosteloos) hun vrachtwagen in de hallen plaatsen, mogen hierin niet overnachten. In de directe omgeving zijn verschillende hotels, klik hier voor diverse adressen.

Zijn de Brabanthallen met het Openbaar Vervoer bereikbaar?
Brabanthallen 's-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het ’s-Hertogenbosch Centraal station. U bereikt Brabanthallen 's-Hertogenbosch vanaf het Centraal Station te voet in ongeveer 15 minuten. U dient daarbij de stationsuitgang “Brabanthallen” te nemen en de borden “Brabanthallen” te volgen. Plan uw reis naar Brabanthallen 's-Hertogenbosch via 9292.nl.

Is het evenement rolstoeltoegankelijk?
Ja, de Brabanthallen zijn geheel rolstoeltoegankelijk. Nabij de hoofdingang (Centrale Entreehal, hal 8) bevinden zich invalideparkeerplaatsen. Op diverse plekken zijn invalidetoiletten, waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. De EHBO bevindt zich in de Centrale Entreehal.

Is er een plattegrond beschikbaar?
Ja, klik hier voor de plattegrond.

Mag mijn hond mee naar binnen?
Ja, maar uitsluitend (kort) aangelijnd. Het is een familie-evenement er zijn dus ook veel kleine kinderen aanwezig. Houdt het voor iedereen veilig en gezellig.