Veelgestelde Vragen


Is het evenement rolstoeltoegankelijk?
Ja, de Brabanthallen zijn geheel rolstoeltoegankelijk. Nabij de hoofdingang (Centrale Entreehal, Hal 8) bevinden zich invalideparkeerplaatsen. Op diverse plekken zijn invalidetoiletten, waar gratis gebruik van gemaakt kan worden.

Kan ik gebruik maken van de horeca?
De Brabanthallen dragen zorg voor de horeca. In iedere hal is er een horecapunt geopend, waar middels pin of contant afgerekend kan worden. Vrijwel ieder horecapunt heeft een eigen thema, kijk waar u op de dag van wilt genieten.

Zijn tickets aan de kassa te koop?
Ja, entreetickets zijn aan de kassa's van de Brabanthallen te koop. Klik hier voor de tarieven. Online tickets worden via Ticketcounter aangeboden. Telefoonnummer Ticketcounter: +31 (0)10 751 64 00 en e-mailadres: info@ticketcounter.nl.

Wat kost parkeren?
De Brabanthallen brengen € 12,00 parkeergeld per auto in rekening. U kunt een parkeerticket aanschaffen bij de automaten in de Centrale Entreehal of direct bij aankoop van tickets aan de kassa. Vragen of klachten over parkeerbeheer? Bel: 073-629 3911 of meldt u aan de kassa's in de Centrale Entreehal.

Wat zijn de openingstijden?
Zowel op zaterdag als op zondag is publiek welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Standhouders mogen vanaf 08.00 uur naar binnen. Iedereen wordt verzocht de Brabanthallen om uiterlijk 17.00 uur te verlaten.

Zijn er activiteiten voor kinderen?
Jazeker, in Hal 2 bevindt zich nabij de grote terrassen een Kids Corner. Hier kunnen kinderen gratis en onder deskundige begeleiding gebruikmaken van de zweefmolen en het springkussen. Ook is er een ballonnenclown aanwezig. Ik Hal 6 worden Lego© bouwwedstrijden georganiseerd, waar in de diverse leeftijdscategorieën prijsjes zijn te winnen. Bij verschillende standhouders zijn er leuke (kinder)activiteiten, er zijn modelbouwverzamelingen te aanschouwen en er is een modelbaan met radiografische trucks.

Mag een deelnemer overnachten in de truck?
Nee, in verband met veiligheid en verzekering, is het niet toegestaan te overnachten in de Brabanthallen. Ook de deelnemers die (kosteloos) hun vrachtwagen in de hallen plaatsen, mogen hierin niet overnachten. In de directe omgeving zijn verschillende hotels, klik hier voor diverse adressen.

Zijn de Brabanthallen met het Openbaar Vervoer bereikbaar?
Brabanthallen 's-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het ’s-Hertogenbosch Centraal station. U bereikt Brabanthallen 's-Hertogenbosch vanaf het Centraal Station te voet in ongeveer 10 minuten. U dient daarbij de stationsuitgang “Brabanthallen” te nemen en de borden “Brabanthallen” te volgen. Plan uw reis naar Brabanthallen 's-Hertogenbosch via 9292.nl.

Is er een plattegrond beschikbaar?
Ja, klik hier voor de plattegrond.

Mag mijn hond mee naar binnen?
Ja, maar uitsluitend (kort) aangelijnd. Het is een familie-evenement er zijn dus ook veel kleine kinderen aanwezig. Houdt het voor iedereen veilig en gezellig.

Waar bevindt zich een EHBO-post?
De EHBO bevindt zich in de Centrale Entreehal (Hal 8).

Beeld- en geluidsopnames
In de hallen worden beeld- en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan.