Home


Annulering Editie 2021

Helaas moeten wij mededelen dat het Mega Trucks Festival ook in 2021 géén doorgang zal vinden. Na de derde persconferentie van onze overheid binnen één maand, zijn wederom nieuwe coronamaatregelen ingegaan. Evenementen zijn daarbij niet verboden, maar vrijwel onmogelijk gemaakt.

Samen met onze sponsors en standhouders is besloten het evenement voor 11 en 12 december a.s. te annuleren. We kunnen met elkaar niet garanderen dat het net zo’n geslaagde editie gaat worden, als we in eerdere jaren mochten beleven. Uiteraard vinden wij dit spijtig, maar zijn van mening dat het voor nu de juiste beslissing is. We vertrouwen er op dat we op 10 en 11 december 2022 terug kunnen komen met de beste editie ooit.

Voor wie online al tickets heeft aangeschaft, Ticketcounter stort automatisch het bedrag binnen 14 dagen retour op de rekening. Voor nu: blijf vooral gezond!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Coronamaatregelen
Vanaf 13 november 2021 gelden er in Nederland nieuwe maatregelen rondom corona. Dit evenem
ent in de Brabanthallen (doorstroomlocatie) zal dankzij alle genomen maatregelen veilig doorgaan. Kijk hier voor alle informatie. Vooraf tickets bestellen kan via Ticketcounter, maar kassa's zijn ook geopend.

Presentatie truckmerken
Wie de Brabanthallen nadert, weet meteen waar het om gaat. Buiten staan al diverse  kranen en vrachtwagens opgesteld. Via de Centrale Entreehal wandel je naar de Bedrijswagenhal en bezoek je de truckdealers. Maak een rondje over de gezellige chauffeursmarkt, hier kom je zeker nog een keertje terug. Voor een speciaal schaalmodel, accessoires, kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine. Binnen en buiten vinden diverse chauffeurswedstrijden plaats. En de Brabanthallen staan klaar voor een koffie, gebak of een andere vertering.

Entertainment
Opnieuw zal RadioNL de muziekale invulling verzorgen. Vanaf het hoofdpodium verzorgen zij muziek, entertainment, spelletjes en zullen diverse artiesten optreden. De catering van de Brabanthallen draagt zorg voor de aanleg van een ruim horecaterras, waar verschillende versnapering verkrijgbaar zijn. De jonge bezoekers kunnen zich vermaken bij de kids corner, met o.a. een
draaimolen en springkussen. Mammoet Store draagt zorg voor een heuse skelterbaan. Vereniging De Bouwsteen zorgt voor Lego bouwwedstrijden en er is een heuse mini kermis. Ook zullen leden van vereniging De Asfaltrockers een fraaie radiografische modelbaan aanleggen en hun stuurmanskunsten daar vertonen.