Home


Alweer de zesde editie van het Mega Trucks Festival komt er aan. Op  zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 staan de Brabanthallen 's-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Twee sfeervolle dagen, voor chauffeurs, hun gezin en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Indoor truckshow, demo’s, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier. Ruim 32.000m2 vermaak, met voor elk wat wils.

Presentatie truckmerken
Wie de Brabanthallen nadert, weet meteen waar het om gaat. Buiten staan al diverse  kranen en vrachtwagens. Binnen in de Centrale Entreehal stap je de showroom van het evenement binnen, hier staan fraaie specials en demo's van truckdealers opgesteld. Betreedt het evenement via de Langstraathal en bezoek de truckdealers. Maak meteen een rondje over de gezellige chauffeursmarkt, hier kom je zeker nog een keertje terug. Voor een speciaal schaalmodel, accessoires, kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine.

Entertainment
Op veler verzoek keert RadioNL opnieuw terug en
brengt diverse artiesten mee naar de Brabanthallen. Publiek kan plaatsnemen op het grote terras, genieten van een hapje en een drankje en van de (live)muziek. Vanaf het podium worden leuke prijsjes weggegeven. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kids corner. Genieten van de draaimolen, schminken of uitleven op het springkussen, terwijl papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, familie en vrienden rustig kunnen bijkletsen. En ook ontbreekt de indoor zandbak niet.

Gratis deelname
Chauffeurs die hun vrachtwagen willen showen aan het publiek zijn welkom op de zesde editie van het Mega Trucks Festival. Deelname is gratis en de deelnemende chauffeurs ontvangen gratis entree op zaterdag en zondag. Tevens dingen deze chauffeurs mee naar grote prijzen in de Mega Verloting. Deze vindt op zondag tussen 16.00 en 17.00 uur plaats in Hal 2 op het podium van RadioNL. Inschrijfnummer is lotnummer en zorg dat je aanwezig bent.
Cadeaus krijg je meteen mee en worden niet nagezonden.