Home


Na twee jaren van afwezigheid door de coronapandemie, openden in december 2022 de deuren van de Brabanthallen zich voor het grootste indoor truck evenement van de Benelux, het Mega Trucks Festival. En wat een geslaagd feest was dat! Standhouders en bezoekers lieten het niet afweten en kwamen massaal naar de Brabanthallen. Met elkaar kijken we terug op een zeer geslaagde editie.

Maar we kijken niet alleen terug. We kijken ook alvast vooruit, noteer zaterdag 9 en zondag 10 december 2023 in de agenda. Ook dan worden binnen in de hallen zo'n 400 vrachtwagens opgesteld. Showwagens, werkwagens, oldtimers, van alles en nog wat. Aangevuld met standhouders en chauffeursmarkt. Alle truckmerken presenteren zich met de nieuwste E-technologie. Modelbouw, Lego, live muziek en gezellige terrassen maken het dagje uit compleet 

Presentatie truckmerken
Wie de Brabanthallen nadert, weet meteen waar het
om gaat. Buiten staan al diverse  kranen en vrachtwagens opgesteld. Via de Centrale Entreehal wandel je naar de Bedrijswagenhal en bezoek je de truckdealers. Maak een rondje over de gezellige chauffeursmarkt, hier kom je zeker nog een keertje terug. Voor een speciaal schaalmodel, accessoires, kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine. Binnen vinden diverse demonstraties en chauffeurswedstrijden plaats. En de Brabanthallen staan klaar voor een koffie, gebak of een andere vertering.

Entertainment
Opnieuw zal RadioNL de muziekale invulling verzorgen. Vanaf het hoofdpodium verzorgen zij muziek, entertainment, spelletjes en zullen diverse artiesten optreden. De catering van de Brabanthallen draagt zorg voor de aanleg van een ruim horecaterras, waar verschillende versnapering verkrijgbaar zijn. De jonge bezoekers kunnen zich vermaken bij de kids corner, met o.a. een springkussen, schminken en ballenbak. Vereniging De Bouwsteen zorgt voor Lego bouwwedstrijden en er zijn verschillende privéverzamelingen. Ook zullen leden van vereniging De Asfaltrockers een fraaie radiografische modelbaan aanleggen en hun stuurmanskunsten daar vertonen.

Groot, groter, grootst
In Hal 1 staan standhouders met groot materiaal, opleggers, autolaadkranen en hijskranen. Dit jaar presenteren Nooteboom Trailers en Mammoet zich voor het eerst op dit evenement. Ook kinderen kunnen hier terecht voor leuke activiteiten! Voor de Scanialiefhebbers wordt door Scania Benelux groot uitgepakt in Hal 7. Maar ook de reguliere chauffeurs worden niet vergeten. Zij presenteren hun trots aan het grote publiek in Hal 6. Kom jij een kijkje nemen?