Home


Alweer de vijfde editie van het Mega Trucks Festival komt er aan. Op  zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 staan de Brabanthallen 's-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Twee sfeervolle dagen, voor chauffeurs, hun gezin en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Indoor truckshow, demo’s, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier. Ruim 32.000m2 vermaak, met voor elk wat wils.

Presentatie truckmerken
Wie de Brabanthallen nadert, weet meteen waar het om gaat. Buiten staan al diverse  kranen en vrachtwagens. Binnen in de Centrale Entreehal stap je de showroom van het evenement binnen, hier staan fraaie specials en demo's van truckdealers opgesteld. Betreedt het evenement via de Langstraathal en bezoek de truckdealers. Maak meteen een rondje over de gezellige chauffeursmarkt, hier kom je zeker nog een keertje terug. Voor een speciaal schaalmodel, accessoires, kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine.

Entertainment
Op veler verzoek keert RadioNL opnieuw terug en
brengt diverse artiesten mee naar de Brabanthallen. Publiek kan plaatsnemen op het grote terras, genieten van een hapje en een drankje en van de (live)muziek. Vanaf het podium worden leuke prijsjes weggegeven. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kids corner. Genieten van de draaimolen, schminken of uitleven in ballenbak, terwijl papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, familie en vrienden rustig kunnen bijkletsen. En ook ontbreekt de indoor zandbak niet.

Gratis deelname
Chauffeurs die hun vrachtwagen willen showen aan het publiek zijn van harte welkom bij de eerste
lustrum editie van het Mega Trucks Festival. Voor iedere deelnemende truck staat een verrassing klaar. Naast twee gratis entreebewijzen (geldig op beide dagen) ontvang je ook een goed gevuld Truckers Kerstpakket. Een goed gevulde tas, met voor elk wat wils. Leuk om de dagen mee door te komen of mee te nemen naar huis. Op zondag ding je tussen 16.00 en 17.00 uur mee naar grote prijzen in de Mega Verloting. Deelname is gratis, maar inschrijven via deze website is een must. Update: Per 09-08-2018 is de inschrijving voor deelnemers met vrachtwagen aan de 5e editie van het Mega Trucks Festival gesloten!