Home


Alweer de zevende editie van het Mega Trucks Festival komt er aan. Op  zaterdag 12 en zondag 13 december 2020 staan de Brabanthallen 's-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Twee sfeervolle dagen, voor chauffeurs, hun gezin en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Indoor truckshow, demo’s, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier. Ruim 32.000m2 vermaak, met voor elk wat wils.

Presentatie truckmerken
Wie de Brabanthallen nadert, weet meteen waar het om gaat. Buiten staan al diverse  kranen en vrachtwagens. Binnen in de Centrale Entreehal stap je de showroom van het evenement binnen, hier staan fraaie specials en demo's van truckdealers opgesteld. Betreedt het evenement via de Langstraathal en bezoek de truckdealers. Maak meteen een rondje over de gezellige chauffeursmarkt, hier kom je zeker nog een keertje terug. Voor een speciaal schaalmodel, accessoires, kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine.

Entertainment
Op veler verzoek keert RadioNL opnieuw terug en
brengt diverse artiesten mee naar de Brabanthallen. Publiek kan plaatsnemen op het grote terras, genieten van een hapje en een drankje en van de (live)muziek. Vanaf het podium worden leuke prijsjes weggegeven. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kids corner. Genieten van de zweefmolen, knutselen of uitleven op het springkussen, terwijl papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, familie en vrienden rustig kunnen bijkletsen. En ook ontbreekt de indoor zandbak niet. De Bouwsteen zorgt voor Lego bouwwedstrijden en er is een heuse mini kermis!

Inschrijving deelnemers 2020 volgt weldra
Net als in voorgaande edities, zullen ook nu enkele honderden chauffeurs hun vrachtwagen showen aan het grote publiek. Zij zijn er dagelijks voor hun werk mee op pad, maar tonen graag hun trots. Deze chauffeurs komen op uitnodiging van de organisatie en worden in de 'watten' gelegd. Zij ontvangen gratis entree en een attentie. Op zondag doen ze automatisch mee aan de Mega Verloting. En er zijn veel en grote prijzen te winnen! De verloting vindt op zondag tussen 16.00 en 17.00 uur plaats in Hal 2 op het podium van RadioNL. Inschrijfnummer is lotnummer en zorg dat je aanwezig bent. Cadeaus krijg je meteen mee en worden niet nagezonden. Voor 2020 wordt de inschrijving binnenkort geopend.