Inschrijven Trucks


Chauffeurs die deel willen nemen met hun vrachtwagen, kunnen zich inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Hier zijn géén kosten aan verbonden, de chauffeur ontvangt twee gratis entreebewijzen (geldig op beide dagen) en een parkeerticket voor de auto op het parkeerterrein van de Brabanthallen. Omdat het aantal beschikbare plaatsen gering is, zijn er enkele voorwaarden:

-> Maximaal 2 voertuigen van één bedrijf;
-> Iedere deelnemer dient in te schrijven met een eigen (uniek) emailadres. Je schrijft dus uitsluitend jezelf in;
-> Je ontvangt spoedig bericht of je erbij zit (check af en toe ook je spambox);
-> UPDATE: Voor
binnen in de hallen is de inschrijving gesloten;
-> Buiten, op het bewaakte terrein van de Brabanthallen, is er plek voor enkele (zwaartransport) combinaties en kranen;
-> De deelnemer buiten ontvangt dezelfde tickets als de deelnemer binnen:
-> Er mag niet in het voertuig overnacht worden;
-> Vul het inschrijfformulier volledig in en stuur een foto toe. Niet complete formulieren kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Op tijd brengen
Je brengt de vrachtwagen voorafgaand aan het evenement. Vanwege de Brandweerkeuring, de warmgestookte hallen en het aanwezige publiek, is het niet mogelijk om op zaterdag 10 of zondag 11 december 2022 in- of uit te rijden. Binnenrijden, opstellen en poetsen kan op:

* Vrijdag 9 december 2022: van 10.00 tot 21.00 uur;
* Kom op tijd, de deuren sluiten écht om 21.00 uur, daarna géén toegang meer;
* Op vrijdag dient een ieder om uiterlijk 22.00 uur de Brabanthallen te hebben verlaten (i.v.m. schoonmaak en brandweerkeuring)
;
* Ook voor de buitenopstelling dient het voertuig op vrijdag te worden gebracht en i.s.m. onze beheerders te worden opgesteld i.v.m. vrijlaten nooddeuren en calamiteiten (vlucht)routes.

Uitrijden
Uitrijden kan na beëindiging van het evenement direct beginnen. Dus op zondag 11 december 2022 vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Motoren mogen niet vóór 17.00 uur gestart worden. Volg de aanwijzingen van de (verkeers)regelaars op.

Inschrijven voor gratis deelname 'Show Your Truck' via ONDERSTAAND inschrijfformulier. Mail DAARNA een foto van jouw truck naar: info@megatrucksfestival.nl.

Klik hier om in te schrijven: Inschrijven

 

Bij deelname gaat u akkoord met het Deelnemersreglement