Inschrijven Modelbouw


Wil je jouw model(bouw)verzameling tonen aan het grote publiek? Is het gericht op een speciale vorm van transport, door de jaren heen bijeengebracht, zelfgebouwd, bestaat het uitsluitend uit kranen, grondverzet of is het uniek? Meld je dan aan voor gratis deelname aan het MegaTrucksFestival. Wij zorgen voor een tafel(s), 2 stoelen en 2 gratis entreebewijzen!

Opbouwen kan op de volgende dagen, je bent dan in de gelegeheid om met een voertuig de hallen binnen te rijden:
* Donderdag 09 december 2021: van 10.00 tot 17.00 uur
* Vrijdag 10 december 2021: van 10.00 tot 21.00 uur
En eventueel op zaterdag 11 december 2021 van 08.30 tot 10.00 uur (dan uitsluitend lopend via Centrale Entreehal, er is dan geen mogelijkheid om met een voertuig naar binnen te rijden)
.

Tijdens de opbouwdagen kan gratis gebruik worden gemaakt van de koffie & theefaciliteiten. Op vrijdag 10 december 2021 is er van 16.00 tot 18.00 uur een cateringpunt geopend, welke tegen betaling een (beperkt) assortiment broodjes en snacks zal aanbieden. Vanwege de Brandweerkeuring, de warmgestookte hallen en het aanwezige publiek, is het niet mogelijk om op 11 óf 12 december 's morgens met een voertuig binnen te rijden. Direct na beëindiging van het evenement kan worden afgebouwd en opgeruimd. Dus op zondag 12 december 2021 vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Je kunt dan wél een voertuig naar binnenrijden om in te laden.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor model(bouw)verzamelingen beschikbaar. Uit de verschillende inzendingen wordt een keuze gemaakt. Genodigden ontvangen uiterlijk in oktober persoonlijk bericht. Vergeet niet een foto mee te sturen van de verzameling die je wenst te plaatsen. Het is niet toegestaan om commerciële activiteiten uit te voeren. Ofwel, de gratis deelname betreft uitsluitend tentoonstelling, géén verkoop.

Inschrijven voor gratis deelname model(bouw)verzameling via onderstaand inschrijfformulier. Mail daarna een foto naar: info@megatrucksfestival.nl

Klik hier om in te schrijven

Bij deelname gaat u akkoord met het Modelbouwregelement