Inschrijf Formulier


 
Voorletters: Achternaam:
Bedrijfsnaam
Adres
Postcode
Plaats
Land
   
Telefoonnummer
Emailadres
   
Merk
Kenteken
Type:  Lengte voertuig (m):  
Inrijden: 

UPDATE: Inschrijving voor binnen in de hallen is inmiddels gesloten. Alleen voor groot materiaal buiten zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Vanwege de Brandweerkeuring, de warmgestookte hallen en het aanwezige publiek, is het niet mogelijk om op 10 of 11 december 2022 binnen te rijden. Overnachten in het voertuig is niet toegestaan. Een foto van het voertuig dient in een separate email verzonden te worden naar: info@megatrucksfestival.nl. Deelnemers buitenterrein dienen eveneens op vrijdag het voertuig te brengen, plaatsing ook in overleg (i.v.m. vluchtroutes) en tickets af te halen bij het aanmeldpunt.Bij verzending van dit formulier gaat u akkoord met ons Deelnemersreglement.Tijdens de opbouw kan gratis gebruik worden gemaakt van de koffie & theefaciliteiten. Op vrijdag 9 december is er van 16.00 tot 18.00 uur een cateringpunt geopend, welke tegen betaling een (beperkt) assortiment broodjes en snacks zal aanbieden. 

Hoewel de deelname gratis is (voor de meeste truckshows dient door de chauffeur betaald te worden), ontvangt iedere deelnemende chauffeur twee entreekaarten die beide dagen gratis toegang tot het MegaTrucksFestival verschaffen. En een parkeerabonnement voor een personenauto buiten op de parkeerplaats. Let op: tickets worden éénmalig verstrekt, verlies of vergeet deze dus niet!