Vrachtwagens


Het Mega Trucks Festival is een evenement voor en door chauffeurs, dat is alle jaren zo geweest en zal ook zo blijven. Wel verandert de manier van aanmelden (inschrijven), om de doorstroming te garanderen en er zorg voor te dragen dat ook anderen de kans hebben met hun vrachtwagen in de Brabanthallen te staan.

In 2024 géén inschrijfformulier meer via deze website. Maar er zijn samenwerkingen gesloten met bedrijven, verenigingen en stichtingen, die op hun beurt een aantal vrachtwagens uitnodigen. Zij zorgen ervoor dat hun gasten vooraf alle informatie per email ontvangen, zoals locatie en aanrijdroute. Voor deze genodigden is deelname nog steeds gratis en zijn tickets inbegrepen!

Binnenrijden
Op vrijdag 6 december 2024 kunnen genodigden hun vrachtwagen tussen 12.00 en 20.00 uur brengen. Vooraf per email wordt de chauffeur geïnformeerd bij welke poort en welke roldeur hij/zij binnen mag rijden. Er is géén aanmeldpunt op het grote parkeerterrein, je rijdt direct naar de juiste roldeur.

Binnen ontvangt de chauffeur de benodigde tickets via het bedrijf óf de organisatie die hem/haar heeft uitgenodigd. Tussen 17.00 en 18.00 uur is er een snackcorner geopend waar tegen betaling snacks en dranken verkrijgbaar zijn. Tot 21.00 uur is er gelegenheid om de vrachtwagen te poetsen. Daarna sluiten de deuren en wordt een ieder verzocht de Brabanthallen te verlaten (overnachten in de hallen is verboden). Op zaterdag vanaf 08.00 uur zijn standhouders en deelnemende chauffeurs weer welkom.

Uitrijparade
Het uitrijden kan na beëindiging van het evenement direct beginnen. Dus op zondag 8 december 2024 vanaf 17.00 uur. De roldeuren van de verschillende hallen gaan open en de chauffeurs worden door medewerkers van V-Tas naar de openbare weg begeleid. Denk aan de veiligheid: chauffeurs dienen stapvoets te rijden en
aanwijzigingen van onze medewerkers en brandwachten dienen te allen tijde te worden opgevolgd (dit geldt ook tijdens opbouw en op de evenementsdagen).

Alle deelnemers (ook genodigden zoals hierboven beschreven) gaan akkoord met het Deelnemersreglement