Home


Update: na de persconferentie van 13 oktober 2020 19:00 uur heeft de organisatie besloten het evenement voor komende december te annuleren. De overheid heeft voor vier weken evenementen verboden en perkt de groepsgrootte en aantal reisbewegingen verder in. Dit geeft teveel onzekerheid over voortgang halverwege december, waardoor de organisatie helaas het besluit heeft moeten nemen voor dit jaar te annuleren. Noteer de volgende editie alvast in de agenda: 11 en 12 december 2021.

Alweer de zevende editie van het Mega Trucks Festival komt er aan. Op zaterdag 12 en zondag 13 december 2020 staan de Brabanthallen 's-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Twee sfeervolle dagen, voor chauffeurs, hun gezin en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Indoor truckshow, demo’s, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier. Ruim 35.000m2 vermaak, met voor elk wat wils. Op deze oppervlakte bieden wij een coronaproof evenement.

Presentatie truckmerken
Wie de Brabanthallen nadert, weet meteen waar het om gaat. Buiten staan al diverse  kranen en vrachtwagens opgesteld. Via de Centrale Entreehal wandel je naar de Bedrijswagenhal en bezoek je de truckdealers. Maak een rondje over de gezellige chauffeursmarkt, hier kom je zeker nog een keertje terug. Voor een speciaal schaalmodel, accessoires, kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine. De Brabanthallen staan klaar voor een goede en veilige catering.

Coronaproof
Uiteraard willen we met z'n allen een gezellig en veilig evenement beleven. Daarom zal deze editie anders verlopen dan in andere jaren. Maar in samenwerking met de Brabanthallen en overleg met de Veiligheidsregio, zullen we een coronaproof Mega Trucks Festival neerzetten, waarbij we een ieder verzoeken de richtlijnen en looproutes op te volgen. De algemene richtlijnen van het RIVM gelden voor iedereen, van deelnemers tot bezoekers, van standhouders tot medewerkers. Kaartverkoop vindt uitsluitend online plaats, de kassa's zijn niet geopend. Bij de horecapunten kan niet met contant geld worden betaald (pin only), er gelden looproutes en op verschillende punten staan desinfectie stations. Check hier alle maatregelen voor een veilig bezoek en gebruik je gezond verstand en houd 1,5 meter afstand.

Entertainment
Om voor een ieder een veilige omgeving te creëren, zal het RadioNL-podium verschuiven naar hal 1. Hier is meer ruimte en daar zal ook een groot horecaterras worden aangelegd. Neem plaats en genieten van een hapje en een drankje en de (live)muziek. Voor ieders veiligheid is het aantal zitplaatsen gereguleerd, tafels en stoelen worden op voldoende afstand geplaatst en het is niet toegestaan meubilair te verplaatsen. De jonge bezoekers kunnen zich vermaken bij de kids corner, met o.a. een
zweefmolen en springkussen. Mammoet Store draagt zorg voor een heuse skelterbaan. Vereniging De Bouwsteen zorgt voor Lego bouwwedstrijden en er is een heuse mini kermis!