Home


Ook in 2021 kon het Mega Trucks Festival helaas géén doorgang vinden. Maar nu het einde van de coronapandemie wellicht in zich is, zetten we alles op alles om in 2022 de beste editie ooit neer te kunnen zetten. Diverse sponsors en standhouders hebben reeds hun medewerking en aanwezigheid toegezegd en ook de medewerkers van de Brabanthallen hebben er zin in. Dus noteer 10 en 11 december 2022 in de agenda en kom dan gezellig met z'n allen naar de Brabanthallen!

Presentatie truckmerken
Wie de Brabanthallen nadert, weet meteen waar het
om gaat. Buiten staan al diverse  kranen en vrachtwagens opgesteld. Via de Centrale Entreehal wandel je naar de Bedrijswagenhal en bezoek je de truckdealers. Maak een rondje over de gezellige chauffeursmarkt, hier kom je zeker nog een keertje terug. Voor een speciaal schaalmodel, accessoires, kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine. Binnen vinden diverse demonstraties en chauffeurswedstrijden plaats. En de Brabanthallen staan klaar voor een koffie, gebak of een andere vertering.

Entertainment
Opnieuw zal RadioNL de muziekale invulling verzorgen. Vanaf het hoofdpodium verzorgen zij muziek, entertainment, spelletjes en zullen diverse artiesten optreden. De catering van de Brabanthallen draagt zorg voor de aanleg van een ruim horecaterras, waar verschillende versnapering verkrijgbaar zijn. De jonge bezoekers kunnen zich vermaken bij de kids corner, met o.a. een draaimolen en springkussen. Mammoet Store draagt zorg voor een heuse skelterbaan. Vereniging De Bouwsteen zorgt voor Lego bouwwedstrijden en er zijn verschillende privéverzamelingen. Ook zullen leden van vereniging De Asfaltrockers een fraaie radiografische modelbaan aanleggen en hun stuurmanskunsten daar vertonen.

Geen coronamaatregelen
Momenteel zijn er voor evenementen geen coronamaatregelen van toepassing. Mocht dit in december 2022 wijzigingen, informeren wij hier uiteraard over. Ook de mogelijkheid voor aanschaf van online tickets komt te zijner tijd aan bod, net als de mogelijkheden om via onze partners vrijkaarten te winnen.

Vol is Vol
Voor chauffeurs die hun vrachtwagen willen showen aan het publiek, is deelname gratis. Maar inmiddels zijn de beschikbare plaatsen binnen in de hallen vol. En ook voor buiten zijn de locaties gevuld. Voor 2022 is het dus helaas niet meer mogelijk om je met jouw vrachtwagen aan te melden.