Programma


Wie de Brabanthallen nadert, ziet buiten al fraai materieel opgesteld. Zwaartransport, LZV’s en grote hijskranen, het ‘kriebelt’, je weet waar je voor naar de Brabanthallen bent gekomen. In de Centrale Entreehal staan de mooiste trucks, demovoertuigen en specials opgesteld. Het is de ‘Showroom’ van het evenement, het genieten kan beginnen.

Demo truckmerken
Binnen in de hallen staan zo’n 400 voertuigen opgesteld. Bij de verschillende importeurs en dealers ben je welkom om je te laten informeren over de nieuwste mogelijkheden en kun je een kijkje nemen in verschillende demovoertuigen.

Competitie Zuinig Rijden
Scania daagt vrachtwagenchauffeurs van alle leeftijden uit om hun vaardigheden te tonen tijdens de zuinig rijden en behendigheidswedstrijden. In samenwerking met O.S.C. (Overkoepelende Stichting Chauffeursactiviteiten) voeren de chauffeurs binnen en buiten de Brabanthallen diverse opdrachten uit. Dat zijn onder andere zuinig rijden, lading zekeren, theoretische kennis en controle van het voertuig. Publiek kan het van dichtbij aanschouwen en aanmoedigen. En zelf ook prijzen winnen bij het Scania-podium in Hal 7.

Live Muziek
RadioNL presenteert leukste muziek van Nederland. Zij brengen onder andere Tina Trucker, Johnny Sleegers, Hessel Wijkstra en Johnny Bolk mee naar de Brabanthallen. Verschillende verenigingen presenteren hun
(stuurmans)kunsten op de radiografische modelbanen. En ook is het weer genieten van privéverzamelingen en diverse LEGO kermissen en transport.

Kids Corner
Ook de jongste bezoeker wordt niet vergeten. Zo zijn er o.a. een springkussen, draaimolen, schminken, knutselen en kun je zelf bouwen met LEGO-stenen. Ook bij de verschillende stand zijn leuke activiteiten, zoals een ballenbak, Kop van Jut, games en nog veel meer. Kortom, er is voor elk wat wils!

Terugblikken op afgelopen editie? Foto's bekijken? Check de Facebookpagina