Kids


Het Mega Trucks Festival is leuk om te bezoeken voor jong & oud. Zoeken papa en mama hun (collega)chauffeurs en kennissen op, drinken beslissingsbevoegden koffie bij importeurs en standhouders en vermaken kinderen zich met de vele kinderactiviteiten. Hal 2 (Kempenhal) staat in het teken van entertainment. RadioNL verzorgt vanaf het hoofdpodium (live)muziek, entertainment, spelletjes en zullen daar diverse artiesten laten optreden. Wie even wil 'bijtanken' neemt plaats op het terras, waarbij de kinderen zich vermaken in de kidscorner. Hier onder andere een springkasteel, zweefmolen en ballonnenclown, zonder extra kosten, aangeboden door de organisatie.

In Hal 1 (Brabanthal) staan grote standhouders die ook verschillende kinderactiviteiten aanbieden. Zo kan er o.a. bij V-Tas geoefend worden met een laadkraantje (met na afloop een diploma) en draagt MammoetStore zorg voor een heus Polesie speelparadijs. Nog niet moe van de vele activiteiten? Ook hier vind je een springkussen!

In Hal 6 (Baroniehal) staan veel vrachtwagens opgesteld. In het midden zullen leden van vereniging de Modeltruckers.nl een fraaie radiografische modelbaan aanleggen en hun stuurmanskunsten vertonen. Vereniging De Bouwsteen zorgt voor Lego© demonstraties, stuurmanskunsten met afstandbestuurbare Lego vrachtwagens en kinderen mogen kosteloos deelnemen aan Lego© bouwwedstrijden. In verschillende leeftijdscategorieën zijn leuke prijzen te winnen.

Verzamelaars tonen hun privé modelvrachtwagenverzamelingen en de 'Mannen van 1:4' sturen hun grote schaalmodellen zo nu en dan door het publiek. Trek gekregen van het spelen? In iedere hal bevindt zich een cateringpunt en op twee locaties zijn patat en snacks verkrijgbaar. In Hal 6 (Baroniehal) staat de gezellige chauffeursmarkt opgesteld. Hier zijn niet alleen truckaccessoires maar ook leuk kinderspeelgoed te vinden. Kortom, er is voor elk wat wils. Dus kom gezellig met z'n allen naar de Brabanthallen!