Inschrijven Trucks


Wil je jouw vrachtwagen tonen aan het grote publiek? Is het een ‘special’ óf juist een vrachtwagen waar dagelijks mee gewerkt wordt? En je bent er om welke reden dan ook trots op? Je bent van harte welkom op het MegaTrucksFestival. De chauffeur van iedere deelnemende truck ontvangt twee gratis entreebewijzen (geldig op beide dagen) en een parkeerticket voor de auto op het parkeerterrein van de Brabanthallen.

Op tijd brengen
Je brengt de vrachtwagen voorafgaand aan het evenement. Vanwege de Brandweerkeuring, de warmgestookte hallen en het aanwezige publiek, is het niet mogelijk om op zaterdag 11 of zondag 12 december 2021 in- of uit te rijden. Binnenrijden, opstellen en poetsen kan op:

* Vrijdag 10 december 2021: van 10.00 tot 21.00 uur
* Kom op tijd, de deuren sluiten écht om 21.00 uur, daarna geen toegang meer
* Op vrijdag dient een ieder om uiterlijk 22.00 uur de Brabanthallen te hebben verlaten (i.v.m. schoonmaak en brandweerkeuring)

Uitrijden
Uitrijden kan na beëindiging van het evenement direct beginnen. Dus op zondag 12 december 2021 vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Motoren mogen niet vóór 17.00 uur gestart worden. Volg de aanwijzingen van de (verkeers)regelaars op. In overleg met de organisatie kunnen voertuigen opgehaald worden op maandag 13 december 2021 tussen 10.00 en 14.00 uur.

Inschrijven voor gratis deelname 'Show Your Truck' via ONDERSTAAND inschrijfformulier. Mail DAARNA een foto van jouw truck naar: inschrijven@megatrucksfestival.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, vol = vol.

Klik hier om IN TE SCHRIJVEN: Inschrijven  (English Form)

 

Bij deelname gaat u akkoord met het Deelnemersreglement