Programma


Wie de Brabanthallen nadert, ziet buiten al fraai materieel opgesteld. Zwaartransport, LZV’s en grote hijskranen, het ‘kriebelt’, je weet waar je voor naar de Brabanthallen bent gekomen. In de Centrale Entreehal staan de mooiste trucks, demovoertuigen en specials opgesteld. Het is de ‘Showroom’ van het evenement, het genieten kan beginnen.

Binnen in de hallen staan zo’n 300 voertuigen opgesteld. Bij de verschillende importeurs en dealers ben je welkom om je te laten informeren over de nieuwste mogelijkheden en kun je een kijkje nemen in verschillende demovoertuigen.

Bij de Transport en Tractor Academie, ben je welkom voor informatie over (na)scholing, code95 en (uitzend)werk. Door hun samenwerking met o.a. Worktrans en verschillende bergingsbedrijven, belichten zij een speciale tak van transport: berging en transportbegeleiding. Er is grote vraag naar nieuw instroom van goed opgeleide mensen, hier vind je volop kansen. En de combinatie van werk en scholing behoort ook tot de mogelijkheden.

RadioNL presenteert de leukste muziek van Nederland. Uiteraard nemen zij verschillende artiesten mee naar de Brabanthallen. En ook Henk Wijngaard zal niet ontbreken. Naast live optredens is er mogelijkheid voor een fotomomentje en gesigneerde cd. Voor de kinderen is er een uitgebreide ‘kids corner’, waar zij zich lekker kunnen uitleven. En na het succes van afgelopen jaar, zal de mega indoor zandbak niet ontbreken. Net als de modelbouw en radiografische modelbanen.

Het complete programma volgt nog. Houd de website Megatrucksfestival.nl of Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.