Lego Festijn


Festijn met Bouwsteentjes tijdens Mega Trucks Festival
De Nederlandse LEGO® club Vereniging De Bouwsteen hield in 2017 voor het eerst in het weekend van het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen te Den Bosch een “Festijn met Bouwsteentjes”. Op dit evenement konden bouwers, verzamelaars en liefhebbers van LEGO® hun hart ophalen. Met één kaartje had je dus toegang tot deze twee evenementen.

Wat is de Bouwsteen?
De Bouwsteen is een vereniging met ruim 700 LEGO® enthousiastelingen die laten zien wat je allemaal met LEGO® kunt bouwen. Of het nou gaat om imposante gebouwen, diorama’s van STAR WARS™, vrachtwagens en spoorbanen. Daarnaast hebben veel leden indrukwekkende verzamelingen aan LEGO®. De vereniging organiseert enkele keren per jaar door heel Nederland de clubdagen waar je de creaties van de leden kunt bekijken maar ook nieuwe, tweedehands en losse LEGO®-onderdelen kunt kopen.

Veel te doen voor kinderen
Er worden diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Er is een gigantische LEGO® bouwhoek, racebanen, bouwwedstrijden en Minecraft!  Voor, tijdens en na het bezoek kun je terecht bij de diverse horecaterrassen voor een hapje en een drankje Ook zijn er wedstrijden voor het bouwen van de beste LEGO® vrachtwagen!

Expositie
Er zijn diverse exposanten  aanwezig zijn met allerlei LEGO® verzamelingen, treinbanen en nog veel meer. Ook gigantische vrachtwagens in LEGO®, kranen, huizen, treinbanen en veeeeeel meer. Ruim 1.000 m2 staat vol LEGO®.

Op zoek naar dat ontbrekende onderdeeltje?
Dus ben je op zoek naar een speciale uitgave van een LEGO®doosje, verzamelingen, zoek je al tijden naar een onderdeel om de set compleet te maken of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar het Festijn Bouwstenen. Het bouwsteentjes evenement voor jong én oud! Kijk op de website of Facebookpagina voor meer informatie.